Plan een proefles

Plan hieronder jouw proefles. Na verzending zal de rijinstructeur zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Naam
 
Ik ben

 
Adres
 
Email:
 
Telefoonnummer:
 
Gewenste datum:
 
Gewenste tijd:
 
Plan proefles
 

Rijlessen in Utrecht en omstreken

Van een goede rijopleiding heb je een leven lang plezier. Autorijschool Oog in Al zet zich daarom voor de volle 100 procent in om jou met glans te laten slagen.

Omdat Autorijschool Oog in Al een kleinschalige rijschool is, staan service en klanttevredenheid centraal. Bovendien betaal je minder voor jouw rijlessen in vergelijking met andere rijscholen, en heb je altijd één-op-één contact met de rij-instructeur.

Gelijk beginnen? In het linkervlak kun je een proefles aanvragen.

Rijlessen bij Autorijschool Oog in Al

Autorijschool Oog in Al biedt rijlessen aan in Utrecht en omstreken. Je hebt de keuze om één of meerdere keren per week rijles te krijgen. Dit kan zowel overdag als ‘s avonds, doordeweeks en in het weekend. Je wordt thuis opgehaald door de rij-instructeur, maar als het handiger uitkomt kan hij je ook bij school of de sportclub ophalen.

Een gemiddelde rijles duurt 75 minuten. Tijdens de rijlessen houdt de rij-instructeur jouw vorderingen bij en bespreekt deze na de les. Deze opleidingsmethode, genaamd de Rijopleiding in Stappen methode, biedt jou en de rij-instructeur inzicht in jouw vooruitgang.

Heb je ergens vragen over? Stel ze gerust, want alleen zo haal jij het meeste uit jouw rijlessen!

Rijlessen aanvragen
Wanneer je start met rijlessen, is het aan te raden om eerst een proefles te nemen. Het is namelijk belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij de rij-instructeur. Bij Autorijschool Oog in Al ontvang je 50% korting op een proefles van twee uur! Aanmelden doe je hiernaast. Hoeveel is dat dan?

2toDrive
Ben je 16,5 jaar en wil je starten met rijlessen? Dat kan bij Autorijschool Oog in Al! Meer informatie over 2toDrive vind je hier.

Angstvrij rijden
Ben je ergens onzeker over, of heb je negatieve faalangst? Geen nood, dit staat het halen van jouw rijbewijs niet in de weg! Rij-instructeur Leo Westphal heeft ervaring met het begeleiden van leerlingen die last hebben van faalangst. Samen met hem richt jij jouw rijopleiding zo in dat jij uiteindelijk zelfverzekerd en veilig deel kan nemen aan het verkeer. Vragen? Neem gerust contact op met de rijschool via info@autorijschoolooginal.nl o.v.v. Angstvrij Rijden.

Bij je eerste ontmoeting met Leo weet je al wat je kunt verwachten: enthousiast, onconventioneel en authentiek.

Jacoba