Contact

Autorijschool Oog in Al
Lessinglaan 47-1
3533 AR Utrecht

KVK nr.: 54688116
IBAN: NL51 INGB 000 56 51 874

Autorijschool Oog in Al also provides driving and theory lessons in English. For more information, please contact us via info@autorijschoolooginal.nl

Leo Westphal

Sinds januari 2012 mag ik mijzelf eigenaar van Autorijschool Oog in Al noemen. In de afgelopen 30 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in het Utrechtse verkeer als taxi- en vrachtwagenchauffeur. Hierdoor heb ik de kennis en expertise vergaard die ik nodig acht om jou met nauwkeurigheid, aandacht en veiligheid te begeleiden. Daarnaast ben ik ook conciërge geweest op een havo/vwo school.

Ik heb mijn eigen autorijschool opgericht omdat ik een eigen visie heb die ik niet zou kunnen toepassen binnen een grotere rijschool. Autorijden is namelijk niet alleen het beheersen van een voertuig, maar ook het veilig kunnen deelnemen aan een doorlopend veranderende verkeerssituatie. De volgende punten staan om die reden centraal in mijn rijlessen:

  1. Het leren evalueren van verkeerssituaties en (samen) oplossingen zoeken voor complexe situaties.
  2. Het ontwikkelen van inzicht in het rijgedrag van anderen.
  3. Het creëren van een veilig en vriendelijk leerklimaat, waarin leerling en instructeur wederzijds vertrouwen kunnen opbouwen.
  4. Volledige beheersing van het voertuig.
  5. Informatiewinning
  6. Conditionering van handelingen

Kijk naar het verkeer door mijn ogen. Een beginnend, maar ook een ervaren bestuurder mag zichzelf niet veilig wanen na verloop van tijd. Blijf alert, ook al heb je een rijbewijs!