Plan een proefles

Plan hieronder jouw proefles. Na verzending zal de rijinstructeur zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Naam
 
Ik ben

 
Adres
 
Email:
 
Telefoonnummer:
 
Gewenste datum:
 
Gewenste tijd:
 
Plan proefles
 

 

Vanaf 16,5 jaar starten met rijlessen

Jonger dan 18 jaar, maar wil je toch al beginnen met rijlessen? Dat kan bij Autorijschool Oog in Al! Door de methode 2toDrive kun je vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen.

Het grote voordeel van 2toDrive is dat je gedurende een langere periode onder relatief veilige omstandigheden rijervaring kunt opdoen.

Hoe werkt het?

Vanaf 16 jaar mag je starten met het halen van jouw theorie-examen. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. Vanaf 16,5 jaar mag je beginnen met het volgen van rijlessen bij Autorijschool Oog in Al en het aanvragen van de begeleiderspas.

Vervolgens kan je vanaf je 17e verjaardag het praktijkexamen afleggen voor rijbewijs B. Geslaagd? Dan haal je jouw rijbewijs op bij de gemeente bij vertoning van de begeleiderspas. Tot je 18e verjaardag rijd je onder begeleiding van door jouzelf gekozen begeleiders.

Aanmelden

Als je meedoet aan 2toDrive heb je een begeleiderspas nodig. Dat is een pasje waarop alle namen van jouw 2toDrive begeleiders staan. De begeleiderspas heb je altijd bij je wanneer je - na het behalen van jouw rijbewijs - de weg opgaat. De begeleiderspas kost €35,- en begeleiders moeten aan bepaalde eisen voldoen.

Op de website van 2toDrive vind je alle informatie over deze methode en gelinkte voorwaarden en aanvraagmodules: http://www.2todrive.nl/jongeren/home/

Vragen naar aanleiding van wat je hebt gelezen? Stuur dan gerust een email via info@autorijschoolooginal.nl o.v.v. 2toDrive.